fbpx

AZ

Asics Gélkvantum 368 Cm ‘Chocolate Sombrero’ is no high hat

Mi okozza a hólyagok az alján a lábunkat járás közben

Walking tökéletes testmozgás sokunk kedves, alacsony hatást és hozzáférhető. Séta segíthet alacsonyabb rossz koleszterin és növeli a jó fajta, valamint kezelhetik súly, hangulat, Asics Kinsei 2-es típusú cukorbetegség és a vérnyomás. Azonban a közös problémája hólyagok a lábak frusztráló és fájdalmas ahhoz, hogy az oldalvonal bárki fitness rend. Gyakorlat túrázók legyen óvatos, Asics Kinsei8 Férfiak hogy ne hólyagok, és tudja, hogyan kell helyesen kezelni őket, ha úgy tűnik.

okai közös bliszter

hólyagok jelennek meg, ha nem megfelelően illeszkedő cipőt vagy ruhát dörzsölje a bőrre. Idővel ez a súrlódás hatására a külső réteg a bőr elválasztani a belső rétegek, amely egy zseb a rétegek között. Megérezte irritáció, a test reagál létrehozásával nyirok folyadék kenje a területen. A zseb kitölti ezzel nyirok folyadék és létrehozza az ismerős buborék néven ismert buborékcsomagolásban. Ez a fajta hólyag általában a reakció rosszul illeszkedő cipő, helytelen Ecco Férfi Cipő Bőr nagy belső varratok és az izzadságot. Hólyagok az alján a láb valószínűleg által okozott láb csúszó előre és hátra egy túl nagy cipő kombinálva a meleg, nedves körülmények okozta izzadság.

Okai Vér bliszter

Blood hólyagok hasonló akcióban és megjelenése közös hólyagok, de piros színű miatt a vér, hogy kiszivárgott a nyirok és a szöveteket, Páncélos Határ Kétéltű válaszul a törzs vagy trauma. Ez a fajta bliszter azt jelzi, hogy a véredény sérült vagy törött egy ütés vagy csipet, esetleg mellett hozzanak létre egy közös buborékcsomagolásban. Ezek a hólyagok nem veszélyesek, de a jele, hogy a nagyobb fokú irritáció lehet jelen. Győződjön meg róla, hogy a gyaloglás cipő illik rendesen, mert a túl szűk és túl laza cipőt vezethet túlzott súrlódás. Válasszon cipő illik anélkül nyomás ellen anklebones vagy sarok és zokni, amelyek feszesek és nem túl vastag. Változtasd meg a zokni gyakran és használja lábhintőport tartsa a lábfejet száraz. Ellenőrizze a belsejét a salomon cipő outlet bármilyen emelt varratok. Ha bármilyen potenciális irritációt, válasszon egy másik pár cipőt. Ehhez először sterilizálja a pin egy láng vagy alkoholt. Használja a csap a szúrás a szélei és a buborékcsomagoláson nyomja óvatosan eresszük le a folyadékot. Hagyja a bőrt ép felett hólyagot. Finoman antibiotikumos krémet vagy kenőcsöt a területet, és fedjük le egy steril kötést. Ha lesz újra járni, Alatt Páncél Zsír Abroncs Alacsony Pályán mielőtt a seb begyógyul, használja sportos szalagot, hogy biztosítsa a kötést.

3614230login-checkAsics Gélkvantum 368 Cm ‘Chocolate Sombrero’ is no high hat
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*