fbpx

AZ

Видео на Jarnail Singh

днес

Върховния съд в Делхи, предоставена изпреварващо гаранция за ААМ Aadmi партия (AAP) законодател Jarnail Сингх, Адидас Стан Смит унисекс бяло сребристо сиво българия който е обвинен в нападение на MCD инженер и не му позволява да събаряне на незаконен строеж в Западен Делхи.

главен министър Арвинд Kejriwal Breaks Обработени Канализация Вода Stigma След Пиенето Sample

Делхи Новини Прес Тръст на Индия четвъртък 09 юли, 2015 г.

Делхи главен министър Арвинд Kejriwal днес се застъпва за необходимостта да има стотици ‘тоалетна да се включи’ пречиствателни станции за посрещане на процъфтяващата се нуждае от вода на жителите на столицата на страната, което той каза, не може да бъде изпълнено чрез конвенционални методи. Сикхи протестират за последните три дни над отстраняване на плакати на сикхите лидер сепаратистка Ja.

Джаму Pathankot Highway Блокирани като сикхи Протестиращите сблъсък с полиция

Индия News Написано от Sheikh Zaffar Iqbal петък 05 юни 2015

Един човек е бил убит, а 40 получили наранявания в ожесточени сблъсъци между сикхи протестиращи и полицията в Джаму в четвъртък. Протестиращите са разгневени от премахването на плакати на лидера сик сепаратистка Jarnail Bhindrawale поставени в Gardhigarh преди смъртта си годишнина в събота. Местните хора твърдят, Адидас у-3 България плаката се отстранява от полицията, TR.

Jarnail Singh

AAP се получава отсрочка от съда, но изисква да докладват за полицейска Утре

Делхи новини Променено от Торал Varia Deshpande сряда 6 май, 2015

ААМ Aadmi страна законодател Jarnail Сингх, който е издирван в случай на manhandling на правителство служител е получил закрила от арест до 18 май от Върховния съд в Делхи. Съдът обаче постанови, Air Йордания 1 висок среден заек 719551-123 унисекс черно червено българия че той трябва да се яви пред полицията утре и да ги подпомогне при разследването.

AAP Законодателя Jarnail Singh се укрие, казва Делхи полиция

Индия News Съобщените от Tanima Biswas; Редактирано от Amit Chaturvedi вторник 5 май 2015 г.

A машина закон от ААМ Aadmi партия или AAP, Адидас у-3 България издирван от полицията за бой правителствен инженер Съобщава е изчезнал.

AAP обявява Четвърти списък от кандидати за Делхи Анкети

Делхи Новини Прес Тръст на Индия събота 20 декември 2014 г.

на ААМ Aadmi партия днес обяви четвъртия си списък с шест кандидати за предстоящото урните Делхи събрание, Адидас тръбен сянка плетени жени бял розов магазин с видни имена сред тях са нейните две Лок Сабха кандидати Jarnail Сингх и Devendra Sehrawat и двама бивши законодатели.

ААМ Aadmi страна за стартиране щата Възбуда в Пенджаб

Индия News Press Trust на Индия понеделник 25 авг 2014

на ААМ Aadmi партия (AAP) в неделя реши да започне агитация през Пенджаб срещу преобладаващото ‘корупция, трафик на наркотици, фермерските самоубийства, безработица и беззаконие’.

британски сикхи март Макар Лондон, за да протестират срещу ‘Bluestar’

World News Press Trust на Индия неделя 8 юни 2014

Стотици британски сикхи в неделя проведоха шествие в центъра на Лондон, за да протестират срещу Операция Bluestar преди 30 години.

3346350login-check
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*